FUTURE GREEN CITY Hét totaal event voor de leefbare stad 29 november t/m 1 december Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Inspiratie opdoen

“Over 40 jaar leeft 75% van de mensen in steden. Die toenemende druk kan tot grote problemen leiden, maar dat hoeft niet. De uitdaging is om oplossingen te zoeken hoe we steden leefbaar, prettig, vitaal en sociaal kunnen houden. Want uiteindelijk is iedereen gebaat bij een gezonde en leefbare woonomgeving.

De VVM, het netwerk van professionals die werken aan een duurzame toekomst, verbindt mensen die dagelijks bezig zijn met deze vraagstukken. In twintig verschillende vaksecties wordt nagedacht over de oplossingen voor de toekomst. Hoe realiseren we gezonde, groene steden? Wat betekent dit voor ons energie- en vervoersysteem? Hoe gaan we om met risico’s? En hoe werken we toe naar een circulaire economie?

Future Green City is een prachtige gelegenheid om alle kennis te delen en nieuwe kennis op te doen. In de theaters kunt u luisteren naar inspirerende sprekers, op de beursvloer vindt u praktische en innovatieve oplossingen. Deze combinatie van kennis en praktijk en de bundeling van uiteenlopende disciplines is wat de VVM zo aanspreekt in het concept van Future Green City. En dat is ook precies waar de VVM voor staat; kennisuitwisseling, netwerk en debat!

Ik hoop u te ontmoeten op Future Green City 2016. U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met het uitgebreide netwerk van de VVM.”

Rachel Heijne
Directeur VVM
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Future Green City wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie