Nieuw adviesteam BSI-Bomenservice

Voor mens en natuur is het van belang dat er een duurzame groeiplaats wordt aangelegd voor o.a. bomen, waarbij onze huidige en toekomstige generaties kunnen genieten van de natuur. Door de symbiose tussen natuur en techniek laat BSI-Bomenservice bomen groeien, óók en misschien wel juist daar waar dit normaal gesproken niet kan. De boomgrens wordt door BSI-Bomenservice letterlijk verlegd, waardoor de boom kan terugkeren in stedelijk gebied waaruit hij in het verleden is verdreven.
Voor het aanleggen van een duurzame groeiplaats heeft BSI-Bomenservice Treecycle® ontwikkeld. Dit zijn groeimedia die geproduceerd zijn op basis van gerecyclede stromen. Zowel Treecycle® Bomengranulaat als Treecycle® Bomenzand hebben zij doorontwikkeld, waardoor deze groeimedia een nog beter bodemleven en meer stabiliteit kunnen bieden. Verder kunt u natuurlijk bij BSI-Bomenservice terecht voor de volgende producten:
  • BSI Bomengranulaten
  • BSI Bomenvoeding
  • Airo-Tec® Beluchtingssystemen
  • AquaTec Waterbuffer & gietranden
  • Tree-Fit Rootactivator & Bio-Bomenpil 
BSI-Bomenservice blijft voor u werken aan de beste groeiplaatsen voor bomen en zij zullen hoogwaardige producten op het gebied van groeimedia blijven doorontwikkelen.

Adviesteam
Het adviesteam van BSI-Bomenservice heeft een nieuwe samenstelling. Hierdoor kunnen zij u nog beter van dienst zijn. Het adviesteam helpt u graag bij het gebruik van groeimedia en het doorontwikkelen van groeimedia op maat. Vanaf heden staan de volgende personen voor u klaar:
 
Dhr. Peter Bakker
tel.      
06 10 16 54 10
email    p.bakker@bsi-bomenservice.nl
 
Dhr. Tom Klaus
tel.       06 53 32 88 33
email    t.klaus@bsi-bomenservice.nl
 
Peter Bakker is de contactpersoon voor overheden en ingenieursbureaus. Hij heeft al ruim een decennium ervaring binnen deze sector en zal u graag van dienst zijn. Tom Klaus is de contactpersoon voor aannemers, groenvoorzieners en hoveniers binnen de civiele techniek en de cultuurtechniek. Door zijn ervaring in bemesting is hij de ideale aanvulling van het team.
 
Kijk voor meer informatie op www.bsi-bomenservice.nl of volg BSI-Bomenservice op facebook
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Future Green City wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie