VVM Symposium ‘Sturing geven aan de Future Green City’

Op donderdag 1 december wordt een VVM symposium gegeven over het sturen van de Future Green City. Het is van belang om in te steken op groen in brede zin. Er zijn al veel goede duurzame initatieven die succesvol maar ook minder succesvol zijn. Om het potentieel ten volle te benutten is er sturing nodig. Het symposium gaat in op vragen als: 
  • Disruptie of Regulering: Hoe organiseren overheid, burgers en bedrijven samen een Future Green City? Kan duurzaamheid planmatig worden verwezenlijkt?
  • Ontwerp: Hoe kan de aanleg van infrastructuur bijdragen aan een duurzame of circulaire economie?
  • Levenskwaliteit: Hoe richt je steden in zodat deze bijdragen aan de gezondheid van de bewoners? Dat is breder dan een groene inrichting of een goede luchtkwaliteit: bewegen; aspecten als veiligheid - fysiek en sociaal-  en eenzaamheidverdienen eveneens aandacht.
Kansen en dilemma’s, versnellers en vertragers, alternatieve businessmodellen en het bestuurlijke perspectief wordt in interactie met het publiek besproken. Het VVM symposium is toegankelijk voor iedere bezoeker van Future Green City en VVM-leden en bezoekers die lid worden krijgen korting op de toegangsprijs.

Meer info: www.vvm.info
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Future Green City wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie